Laaggeletterdheidstraining Voor wie?

Laaggeletterdheidstraining voor wie?

Laaggeletterdheidstraining Voor wie?

Het lijkt duidelijk dat het antwoord op "Wat is Hetsen & Visschers laaggeletterdheid voor wie?" moet een lage lees- en schrijfvaardigheid hebben. Dit zijn tenslotte de basisbeginselen van geletterdheid die al op zeer jonge leeftijd in de klas worden onderwezen. Het probleem is dat sommige kinderen een lage woordenschat hebben ontwikkeld en tegen de tijd dat ze naar school gaan, lopen ze achter op hun leeftijdsgenoten in de klas omdat ze niet weten hoe ze de veelgebruikte woorden moeten gebruiken. Dus als je je kind in een klas wilt krijgen waar ze de woorden kunnen gebruiken voor andere kinderen, dan kun je overwegen om ze naar een gymnasium of kinderdagverblijf te brengen waar ze regelmatig ESL (Engels als tweede taal) krijgen. onderwijs.

In de VS heeft het ministerie van Onderwijs armoedeniveau 3 aangewezen als het armoedeniveau waarop een kind zou moeten leven om het onderwijs te krijgen dat het nodig heeft. Als uw kind in armoede leeft en u zoekt voortijdig schoolverlaten voor uw kind, dan zijn er een paar dingen die u misschien wilt weten over het programma. De Amerikaanse regering heeft armoedeniveau 3 aangewezen als de officiƫle armoedegrens voor kinderen om deel te nemen aan VSV-programma's. Dit betekent dat kinderen die deelnemen aan VSV-programma's in de VS geen andere vormen van welzijnsbijstand mogen ontvangen, zoals voedselbonnen en/of uitkeringen voor tijdelijke bijstand voor behoeftige gezinnen (TANF), en in gebieden moeten wonen die als minst worden beschouwd. getroffen door armoede. Ze moeten ook naar school kunnen gaan en in een huis wonen dat niet overvol is.

Dus als u wilt weten of u financiƫle steun kunt krijgen om de opleiding van uw kind te betalen, controleer dan of u in aanmerking komt voor EFC (Excess Financial Assistance) en FAFSA (Free Application for Federal Student Aid). Deze twee programma's zijn ontworpen om te bepalen of een persoon in aanmerking komt voor hulp aan huis op basis van het gezinsinkomen. Als u in armoede leeft, kunt u deze programma's mogelijk aanvragen. Als uw kind in aanmerking komt voor voortijdig schoolverlaten, kunt u mogelijk meer geld krijgen om de kosten te dekken, dus neem contact op met uw plaatselijke sociale dienst om erachter te komen of uw kind in aanmerking komt.

Meer informatie: Hetsen & Visschers