Autoradiatorconversietips – 5 tips om u te helpen de conversie zelf uit te voeren

Autoradiatorconversietips – 5 tips om u te helpen de conversie zelf uit te voeren

Als u een doe-het-zelf-radiatoraanpassing plant, zoekt u naar de meest effectieve manieren om uw oude autoradiator om te zetten in een ruimtebesparende en kosteneffici├źnte radiator die thuis kan worden ge├»nstalleerd. De eerste stap die u moet nemen, is het volledige proces van radiatorconversie begrijpen. Er zijn bepaalde stappen bij betrokken en u vindt de stappen zoals hieronder vermeld. Als u niet bekend bent met het hele proces en geen enkel risico wilt nemen, is het raadzaam om de hulp in te roepen van een automonteur of een professional die u enkele nuttige tips en instructies zal geven om een radiatorombouw aanbieding uit te voeren. U kunt hieronder enkele basisstappen volgen die u zullen begeleiden om deze conversie zelf uit te voeren.

radiator conversie

Voordat u de conversie uitvoert, moet u alle accessoires van de autoradiator verwijderen, zoals lampen, afdichtingen en pakkingen. Als u hiermee klaar bent, moet u de binnenoppervlakken van uw radiatorombouw – radiatorbekleding – reinigen met een oplosmiddel. U moet ook de externe oppervlakken van de radiator reinigen door deze met een schraper af te schrapen en vervolgens met water af te spoelen.

De volgende stap is het verwijderen van de pakking van uw radiator en deze grondig reinigen met een oplosmiddel. Zodra dit is gebeurd, kunt u doorgaan en de radiator van de radiatorbehuizing losschroeven. Dit is het moment waarop u de pakking voorzichtig moet verwijderen en vervolgens weer op de radiator moet installeren. Dit is een van de eenvoudigste manieren om een radiatorombouw uit te voeren en het kan alleen worden gedaan zonder dat u iemand hoeft te betalen. U zult merken dat het gemakkelijker is om een autoradiator om te bouwen als u een handleiding gebruikt in plaats van een kit, omdat het minder ingewikkeld is.

Klik op de link: 123ombouw